31 de enero del 2015  -  

| Español | Català | English | Français | Deutsch

IMMOSONA

> Presentació
> Destacats
> Cercador
> Li venem l´immoble
> Notícies
> Contactar
> Mapa Web
 

IMMOSONA S.L. va néixer l’any 2003 amb l’objectiu de donar servei a totes aquelles persones que desitgen trobar un immoble en llocs de caràcter rural, diferent del que podem trobar en el mercat habitual. Amb aquesta idea, s’ha especialitzat sobretot en tracta  finques rústiques ,masies , terrenys de cultiu i bosc, solars i complementant amb immobles singulars com convents, castells, torres  i cases de poble.           

 

Historia de l´empresa:

 

IMMOSONA S.L. preten donar un tracte acurat tant al propietari del immoble com al futur comprador, informant de la forma mes correcte de realitzar la gestió, amb planells, documentació i la seva comprovació per evitar problemes en la compravenda i posteriorment a aquesta.

En aquest tema hem d’incidir principalment en les masies i finques rústiques ja que tenen una gran quantitat de punts a tenir en conte i que la majoria de compradors i moltes immobiliàries que no tracten habitualment amb aquestes, desconeixen. Així, podem trobar-nos amb hereus gravats, masovers, excés de cabuda, drets de retracte, col.lindants, drets d´aigua, canonades, drets de pas, proteccions arquitectòniques o medi ambientals, PEINS, ACA, DUN, etc... Davant aquestes qüestions, col·laborem per resoldre tots aquets punts conjuntament amb els tècnics, advocats i gestors de la part compradora o venedora, aixi com a Ajuntaments, Diputació, Generalitat, etc. si fos necessari.

 

Inicialment, el seu radi d’acció va començar a la comarca d’Osona, però actualment disposem de immobles al Ripollès, La Garrotxa, La Selva i puntualment al Bages, Berguedà i Vallès Oriental.

 

Actualment també col·laborem amb taxadors, assessors immobiliaris, arquitectes, aparelladors, etc. per a valorar finques i posar un preu de mercat correcte per al venedor i per al comprador.

 

 

QUE OFERIM

 

Una amplia varietat de productes especials, des de finques rústiques de 500 ha. a Masies amb 2.000 m2 de terreny, rehabilitades completament, semi rehabilitades o per rehabilitar completament, petites i grans, etc..

L’altre sector que també trobareu gran varietat es en el de granges de bestiar, convents, castells, torres-castell, solars  urbans per construir la seva torre, solars en urbanitzacions, cases de poble, torres d’alt standing, cases en urbanitzacions, solars industrials, naus industrials, etc.

 

L’avantatge  de contactar amb uns professionals del sector es de poder trobar i seleccionar entre un gran nombre d’immobles sense  haver d’estar dies i dies visitant  finques, solars, immobles etc... Amb una entrevista a les nostres oficines, i seguint les seves indicacions, trobarem  els immobles mes adequats per a procedir a la visita personal i participar en l´acord a assolir amb la propietat, tot amb les màximes garanties.

 

SOCI Nº 2738 DE L´ASSOCIACIO EUROPEA DE GESTORS I ADMINISTRADORS IMMOBILIARIS.

 

 

 

 

Cercador d´immobles
Per característiques

Per referència
Immobles destacats
Ref: 00038
Masia 318 m²

400.000 €
Ref: 00058
Masia 520 m²

250.000 €
Ref: 10026
Casa 141 m²
3 Habitacions
98.000 €

Última actualització
31/01/2015

 
 IMMOSONA   C/ Ramon Soler, 4   08500 -  VIC (BARCELONA)
Telf: 938832725  -    Fax: 938832725